Video

24. maj 2017 - 01:45

App linkNu på Google Play

Transportvideo hitter stort på sociale medier

24. maj 2017 - 01:45

Af Redaktionen |

Med humor og glimt i øjet har musikvideoen "Jeg leverer varen" taget de sociale medier med storm. Sangen er vist online mere end 2,3 mio. gange og er blevet så populær, at den netop er kommet på verdens to største streamingtjenester Spotify og TIDAL.

 

Den succes vækker begejstring hos 3F, Dansk Industri og Dansk Erhverv, der står bag musikvideoen som en del af image- og rekrutteringskampagnen "Job i Transport".

 

400.000 personer har set videoen på Facebook, hvor den er blevet delt næsten 2.000 gange. Dertil kommer over 200.000 visninger på YouTube. Samlet set har "Jeg leverer varen" været eksponeret online mere end 2,3 mio. gange.

Hos den ene af de to arbejdsgiverorganisationer, Dansk Erhverv, hæfter underdirektør Morten Schønning Madsen sig særligt ved betydningen af moderne markedsføringsmetoder.

»Hvis man skal i kontakt med de unge, som vi og mange andre brancher kæmper om i disse år, gælder det om at være i øjenhøjde og fange dem på de platforme, hvor de bruger mest tid. Derfor indgik vi et samarbejde med Albert Dyrlund, som er en superstjerne på YouTube. Da han spillede sangen i en af sine videoer, gik det stærkt, og kort efter havde vi nået over 200.000 fortrinsvis unge mennesker på YouTube med budskabet om, at det er cool med et job i transport,« forklarer Morten Schønning Madsen.

 

Videoen kan ses ved at klikke her.

 

3F, Dansk Industri og Dansk Erhverv står i fællesskab står ”Job i Transport” i regi af fondene Transportens Udviklingsfond og Godstransportens Udviklings- og Uddannelsesfond. Baggrunden er, at godstransportbranchen mangler folk. Gennemsnitsalderen er høj, og tilgangen til branchen for lav. Ifølge de seneste fremskrivninger vil godstransportbranchen få brug for op mod 2.500 nye chauffører om blot få år.

Læst i alt:

1647 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk