Video

25. november 2016 - 01:43

App linkNu på Google Play

Lastbilstunt med flyvende passager

25. november 2016 - 01:43

Rasmus Haargaard

Af Rasmus Haargaard |

Volvo Trucks fortsætter rækken af spektakulære marketing-stunt med den seneste livetest, "The Flying Passenger", som er verdens første stunt med en lastvogn og en paraglider.

 

Her skal en paraglider og en Volvo FH ud på en bjergtagende tur. Lastvognen skal holde paraglideren i luften og give ham et lift op ad bjerget langs de snoede bjergveje. For at det skal kunne lykkes må lastvognen opretholde en vis hastighed.

Se traileren til "The Flying Passenger" her.

 

»Enhver lastvognschauffør ved, hvor svært det er at bevare marchhastigheden i bakket terræn. For at kunne gøre det skal man have en motor og en gearkasse, der sikrer ekstraordinære køreegenskaber. "The Flying Passenger" er en test, der demonstrerer vores forbedrede drivlines enestående ydelse og effektivitet,« udtaler Claes Nilsson, administrerende direktør for Volvo Trucks.

Den Volvo FH, der bruges i denne livetest, er udstyret med Volvos unikke drivline, der består af den forbedrede D13 Euro 6-motor og I-Shift gearkassen med dobbeltkobling. Teknologien med dobbeltkobling giver gearskift med powershifting, der sikrer, at lastvognen ikke taber moment, mens der skiftes gear under vanskelige forhold.

 

Videoen "The Flying Passenger" kan ses i fuld længde tirsdag 29. november.

Læst i alt:

1820 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk