31. januar 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

Virksomheder kritiske over egen digital udvikling

31. januar 2019 - 01:41

Virksomheder i affaldsbranchen er meget kritiske over for deres egen digitale udvikling. Det fremgår af AMCS' seneste markedsundersøgelse ‘Barometer for Digital Transformation 2018’.


Især når det kommer til anvendelsen af nye teknologier såsom ruteoptimering, online kundeportaler og anvendelsen af Business Intelligence, mener affaldsbranchen, at de halter bagud. Og dette på trods af, at 64 % af deltagerne forventer at øge deres it-budget. 20 % forventer at øge budgettet med mere end 5 %.

 

Benchmarkundersøgelsen blev foretaget i 2018 med virksomheder fra Europa og USA.

Over 80 % af deltagerne – hvad enten det er kommunerne eller kommercielle affaldsvirksomheder – mener, at digital innovation er afgørende for organisationens fremgang. Øget kundetilfredshed (73 %) og forbedring af produktiviteten (72 %) står øverst på listen over prioriteter. Derudover nævner mere end halvdelen (52 %) også forbedring af deres bæredygtighed.

»Det fremgår af undersøgelsen, at fem aspekter er vigtige for at være succesfuld i den digitale transformation,« siger Mark Abbas, Chief Marketing Officer hos AMCS.

 

»Bortset fra engagerede medarbejdere og et ledelsesteam, som giver folk muligheden for innovation, er det også afgørende med en dybdegående forståelse af de digitale trends og udviklinger i værdikæden. Derudover kommer det også an på, om den nye teknologi anvendes korrekt og smart i organisationen, samt at beslutninger tages på grund af (pålidelige) data.«

Læst i alt:

480 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger