3. juni 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Vognmænd advarer: Pas på plattenslagere

Vognmænd advarer: Pas på plattenslagere

3. juni 2019 - 01:44

Mange vognmænd oplever regelmæssigt at modtage fup-mails, der foregiver at være fra offentlige myndigheder såsom SKAT, NETS m.fl. Det skriver DTL i en nyhedsmail.

 

Formålet er at franarre og stjæle modtagernes passwords, inficere modtagerens computer med virus og spyware og/eller lænse modtagerens bankkonti.

 

Et af de seneste eksempler er en fupskrivelse, hvor modtageren skal lokkes til at betale for medlemskab af en fup-organisation vedrørende persondataforordningen (GDPR).

Hovedreglen er, at man aldrig skal udlevere sine oplysninger om bankkonti eller lignende.

 

Man skal også afstå fra at klikke på links i mails, der foregiver at komme fra Skat, andre offentlige myndigheder, Nets eller din bank. De vil aldrig kontakte dig via e-mail ved at bede dig klikke på et link, men i stedet bede dig logge ind på den gængse måde med NemID.

Oftest vil disse fup-mails være genkendelige på grund af forvrøvlet og klodset sprogbrug. Derfor er rådet, at man blot skal slette disse mails, uden at klikke på dem og bruge yderligere tid dem.

Læst i alt:

1484 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger