25. september 2019 - 15:00

App linkNu på Google Play

Vognmænd: Alt kunne være sket

Vognmænd: Alt kunne være sket

25. september 2019 - 15:00

Europa Parlamentets transportudvalg, TRAN, har besluttet at sende Vejpakken til de såkaldte trilog-forhandlinger mellem repræsentanter for EU-Kommissionen, EU-Parlamentet og Rådet. Dermed er chancerne for en realisering kommet et vigtigt skridt nærmere.

 

»Det er et substantielt fremskridt i processen. Frygten var naturligvis, at flere års arbejde var spildt ved at vejpakkerne skulle behandles af andre end dem, der har siddet med pakkerne hidtil. I dét scenarie kunne alt være sket. Nu tyder alt på, at der er vilje til at få vejpakkerne igennem,« siger adm. direktør i DTL, Erik Østergaard, i en nyhedsmail.

 

»Det betyder imidlertid ikke, at alt er godt, og det er for tidligt et sige, at den er hjemme. Men i dag markerer et nyt kapitel i vejpakkernes lange historie, og vi bør nærme os afslutningen. I modsat fald tror jeg, vi vil opleve, at nationalstaterne iværksætter en række nationale tiltag, der skal dæmme op for unfair konkurrence og social dumping,« siger Erik Østergaard.

Læst i alt:

2072 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger