25. september 2019 - 15:00

App linkNu på Google Play

Vognmænd: Alt kunne være sket

Vognmænd: Alt kunne være sket

25. september 2019 - 15:00

Europa Parlamentets transportudvalg, TRAN, har besluttet at sende Vejpakken til de såkaldte trilog-forhandlinger mellem repræsentanter for EU-Kommissionen, EU-Parlamentet og Rådet. Dermed er chancerne for en realisering kommet et vigtigt skridt nærmere.

 

»Det er et substantielt fremskridt i processen. Frygten var naturligvis, at flere års arbejde var spildt ved at vejpakkerne skulle behandles af andre end dem, der har siddet med pakkerne hidtil. I dét scenarie kunne alt være sket. Nu tyder alt på, at der er vilje til at få vejpakkerne igennem,« siger adm. direktør i DTL, Erik Østergaard, i en nyhedsmail.

 

»Det betyder imidlertid ikke, at alt er godt, og det er for tidligt et sige, at den er hjemme. Men i dag markerer et nyt kapitel i vejpakkernes lange historie, og vi bør nærme os afslutningen. I modsat fald tror jeg, vi vil opleve, at nationalstaterne iværksætter en række nationale tiltag, der skal dæmme op for unfair konkurrence og social dumping,« siger Erik Østergaard.

Læst i alt:

2107 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger