14. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Vognmænd med på klimavognen

Vognmænd med på klimavognen

14. oktober 2020 - 01:44

- De høje og meget ambitiøse klimamål kan ikke nås med de nuværende teknologier og klimaløsninger. Enten må der skrues ned for ambitionerne, eller også må der udskrives ekstra klimaskatter, og dem kender jeg godt modtageradressen på, sagde Nordre Birks formand Ole Frederiksen i sin beretning 20. oktober på Skævinge Kro.

 

- Skatteminister Morten Bødskov har klart understreget at den grønne omstilling ikke må gå ud over dem, som han kalder almindelige mennesker, men hvem er almindelige?

 

- Er det kun socialdemokrater med den rette politiske overbevisning og en frisk rød rose i knaphullet? Jeg har i hvert fald svært at se, at vi vognmænd slipper for nye skatter og afgifter. Men vi er jo heller ikke så almindelige.Til gengæld er vi medvirkende til at samfundet i gang under coronaen. Og det er vi ret stolte af.

- Vognmændene deltager gerne i kampen for et bedre klima, men udviklingen skal ske på rimelige og fornuftig vilkår og i økonomisk tempo, som vi kan følge med i. Og uden at få trukket dyre og urealistiske klimaplaner ned over hovedet. Vi er med på klimavognen, men uden politiske overbud, sagde Ole Frederiksen.

Læst i alt:

687 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke