21. september 2022 - 13:00

App linkNu på Google Play

Vognmand donerede det hele til børnene

21. september 2022 - 13:00

Jakob Bargmann

23.000 kroner. Så mange penge har Verner Jensen Krantransport i Rødekro fået ind i form af frivillige donationer til ”Legeheltene”. Og der er flere på vej.

 

Det fortæller Verner Jensen, som i weekenden markerede, at hans virksomhed har eksisteret i over 25 år, og at han selv fylder 60 år.

 

- Til min 40-års fødselsdag fik vi så meget vin, at vi ikke engang er kommet igennem det, lyder det fra Verner Jensen med et grin om, hvorfor han valgte, at gaverne i år meget gerne måtte være i form af donationer.

 

”Legeheltene” er en organisation, der skaber et frirum gennem leg og bevægelse for hospitalsindlagte børn, og i stedet for gaver havde vognmanden ønsket sig, at gæsterne donerede et valgfrit beløb til ”Legeheltene”.

Vognmandens datter er sygeplejerske, og det var hende, der gjorde ham opmærksom på, at man kunne give penge til ”Legeheltene”.

 

Verner Jensen fortæller, at der er flere penge på vej, da flere gæster fredag fortalte, at de nu vil gå hjem og donere penge til det gode formål.

 

- Os i 60-års alderen mangler jo ikke en skid – og ellers så køber vi det. Med det her kan vi bidrage til at give nogle børn en god oplevelse og til, at de kommer ud af sengen og har sjov leg. Og måske kommer de helt ud af sygehuset. Det er jo glæden i sig selv ved det her, siger Verner Jensen.

Lille vognmand med store muskler
I dag tæller Verner Jensen Krantransport fem biler. Tidligere har vognmanden været oppe på otte, men Verner Jensen er godt tilfreds med en håndfuld og sit nuværende niveau.

 

- Ydelserne er krankørsel og lidt transport. Og selv om vi er et lille firma, så har vi ”store kranmuskler”, siger Verner Jensen og fortæller, at firmaets mindste kran er på 92 tm, mens den største er på hele 450 tm.

 

Egentlig er hans virksomhed grundlagt i 1996, men coronaen udskød fejringen sidste år.

 

Jubilæum og fødselsdag blev fejret fredag eftermiddag på Agerskov Kro for forretningsforbindelser og venner af huset.

 

- Der kom 100 mennesker, og så kom familien bagefter om aftenen, siger Verner Jensen.

Læst i alt:

2923 gange

Læses i øjeblikket af:

6

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger