Vognmanden

19. januar 2022 - 08:22

App linkNu på Google Play

Frode Laursen hæver igen vognmændenes kørselsrater

Frode Laursen hæver igen vognmændenes kørselsrater

19. januar 2022 - 08:22

Et fortsat udfordret transportmarked får Frode Laursens danske Road-division til at hæve kørselsraterne for anden gang på 10 måneder. Reguleringen sker fra 1. marts 2022.

 

Frode Laursen, transport- og logistikvirksomhed med hovedsæde i Vitten, hæver kørselsraterne med op til 9 % over for deres faste, danske vognmænd.

 

- I et forsat udfordret transportmarked, med både høj aktivitet, øgede omkostninger og mangel på arbejdskraft og kapacitet, ser vi os igen nødsaget til at hæve kørselsraterne for at kunne servicere vores kunder, siger Allan Munkholm Poulsen, transportdirektør for Danmark i Frode Laursen.

 

Frode Laursen hævede så sent som i maj 2021 rater på kørsel for virksomhedens faste, danske vognmænd.

 

- Vores ambition er at være kundernes foretrukne valg, primært indenfor segmenterne dagligvarer og byggematerialer. Det kræver både dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor har vi valgt at skrue på raterne for at kunne fastholde vores position som en pålidelig og effektiv logistikpartner, siger Allan Munkholm Poulsen og tilføjer, at stigningen i kørselsraterne vil gælde både nye og nuværende vognmænd.

Ifølge transportdirektøren er der ingen tvivl om at det store omkostningspres vil føre til generelt stigende transportomkostninger i markedet.

 

Frode Laursen har mere end 700 lastbiler og 600.000 m2 fordelt på logistikcentre i Nordeuropa.

Læst i alt:

19294 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger