5. august 2022 - 01:47

App linkNu på Google Play

Vognmandssøn sparker nyt lastbiltræf i gang

Vognmandssøn sparker nyt lastbiltræf i gang

5. august 2022 - 01:47

Jakob Bargmann

Et nyt lastbiltræf ser dagens lys i Lintrup. Der vil lørdag 24. september 2022 blive kørt traktortræk i byen, og i den anledning vil der være lastbilshow fra fredag-søndag.

 

Det er Casper Riber Hansen, søn af vognmand Allan Riber Hansen fra Lintrup Vognmandsforretning, der er tovholder på lastbiltræffet, der finder sted på byens sportsplads.

 

- Det hedder Lintrup Lastbiltræf, og der er plads til 100 biler. I skrivende stund har vi 80 tilmeldte, og vi åbnede i søndags for tilmelding. Det er jeg er godt tilfreds med. Jeg havde sgu ikke lige regnet med så stor opbakning, siger Casper Riber Hansen.

 

- Jeg er selv lastbilchauffør og kører hjemme ved den gamle. Vi har tit talt om, at man skulle holde noget træf. Men jeg har arbejdet på maskinstation, så der har ikke været så meget tid til det. Men det har jeg nu, og så giver vi det et skud, og jeg håber, at det er en ny tradition, der nu er sat i gang, siger Casper Riber Hansen.

Den sydjyske lastbilentusiast har haft interessen for de tunge køretøjer og træf, siden han som barn var med til lastbilshow i Vandel.

 

- Vi har også været i Ørbæk i 2018, 2019 og i år. Og jeg har selv en bil med på træffet i Lintrup, siger Casper Riber Hansen.

 

Hvad kommer der til at ske i løbet af weekenden?

 

- Der skal hygges fredag aften. Lørdag starter traktortræk op til middag, og ham, der står for at kommentere traktortrækket, hiver dj-pulten med ind i teltet om aftenen. Søndag har vi lidt præmieoverrækkelse over middag til den pæneste bil på pladsen. Så man kan sige, det er ret traditionelt. Det er ikke vildt, voldsomt og fancy. Nu skal vi lige i gang og se, hvordan opbakningen til træffet er, siger Casper Riber Hansen.

Læst i alt:

4215 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke