Volvo

5. marts 2019 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Bedste hold i 2018

5. marts 2019 - 02:25

Volvo Danmark har netop kåret Volvo Truck Center Viborg som det bedste commercial crew for 2018 i Volvo Trucks danske forhandlernetværk.

Commercial crew er Volvo Trucks betegnelse for det lokale team, der består af repræsentanter fra salg, værksted og reservedele. Holdet arbejder for, at kunderne får den bedste betjening og oplevelse, når de kontakter Volvo-netværket.

 

Viborg-afdelingen kåres som følge af en lang række aktiviteter, der er igangsat på tværs af afdelingerne (salg, værksted og reservedele), som dermed har bidraget til at skabe tilfredse kunder, øget omsætning samt promoveret tankegangen ”Helhed frem for enhed”.

 

- I år er første gang, vi kårer årets hold på denne måde, da det er vigtigt for os at understrege, at helheden er vigtigere end enheden, når det kommer til at nå vores mål og hjælpe vores kunder. Konkurrencen her er især vigtig, fordi den hjælper vores commercial crews i filialerne med at holde endnu mere fokus på kunden og kundens behov i hverdagen, siger Lars Bo Larsen, adm. direktør hos Volvo Danmark.

Om Volvo Danmark

Del af Volvo Group, står for de danske aktiviteter omkring gruppens lastbilmærker Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks og Eicher.

Ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark.

Læst i alt:

17 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger