Volvo

3. maj 2022 - 16:45

App linkNu på Google Play

Dansk opbygger lancerer elektrisk Volvo-slamsuger

3. maj 2022 - 16:45

Bucher Municipal introducerer i samarbejde med Volvo Trucks en danskudviklet elektrisk slamsuger, målrettet byzonerne. Modellen hedder CityFlex C40e og er drevet af batteriteknologi fra Volvo Trucks.

 

- Ved udgangen af 2023 har vi produceret og leveret hen mod 80 elektriske CityFlex C40e. Dette er virkelig en milepæl for vores branche, mener Per Lovring, direktør for Bucher Municipal i Danmark.

 

- Vi har optimeret teknologien fra vores succesfulde CityFlex C40 og målrettet den til de særlige krav i byzoner, hvor der er skærpet opmærksomhed på CO2 - og partikelemissioner, støj og sikkerhed. Jeg er meget stolt over samarbejdet med Volvo Trucks og den nye standard for emissionsfrie slamsugere, vi nu introducerer til de globale markeder, siger Per Lovring.

Roger Alm, President Volvo Trucks, fremhæver også betydningen af samarbejdet:

 

- Med aftalen med Bucher Municipal tager vi et strategisk meget vigtigt skridt mod at elektrificere en af de mest komplicerede og krævende arbejdsopgaver i vores bymiljøer. Og dette er blot første resultat af samarbejdet, siger Roger Alm.

 

- Vi forventer, at samarbejdet med Bucher Municipal kan bibringe den indsigt og udvikling, der kræves, for at nå målet med at elektrificere alle typer af lastbil-monterede anlæg i branchen, siger Volvos topchef.

 

Bucher Municipal er en international koncern med hovedkontor i Schweiz, men produktionen og udviklingen af specialdesignede slamsugere foregår på fabrikken i Silkeborg, og det er også her, den nye elektriske CityFlex C40e skal produceres.

- Det er jo fantastisk, at vi kan fastholde og udvikle en dansk produktion af store maskiner, og afsætte dem i hele verden. Med udviklingen i den nye batteriteknologi, er vores mål at elektrificere alle vores slamsugere inden 2025 og dermed blive endnu skarpere i konkurrencen ved offentlige udbud og imødekomme de skærpede krav, som vi forudser de kommende år, siger Per Lovring.

 

- Vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel efter elektriske løsninger, i takt med at infrastrukturen udbygges. I den sammenhæng vil samarbejdet med Volvo Trucks være en stor fordel for vores kunder, fordi vi sammen kan levere en driftssikker løsning med forbedret miljømæssigt aftryk.

Læst i alt:

1172 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke