Volvo

13. april 2018 - 02:53

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Dygtigt Padborg-personale dyster i Sverige

13. april 2018 - 02:53

Den autoriserede Volvo-forhandler Skifter Lastbils personale i Padborg har igen vundet hæderen Volvo Action Service Prisen for 2017.

Det dygtige personale, herunder mekanikere og teknikere fra Skifter i Padborg, har flere gange tidligere vundet denne hæder i konkurrence med de andre forhandlere og autoriserede værksteder, blandt Volvo Trucks’ danske servicenetværk.

 

Volvo Trucks uddeler således hvert år Volvo Action Service Prisen til den danske forhandler, der har arbejdet sig til den højeste score i deres arbejde i løbet af året.

Fælles forståelse

- Vi har en fælles forståelse blandt vores medarbejdere om at yde god service. Det er sjovt at spille i ’Superligaen’, og det er ekstra sjovt at ligge med helt fremme, fortæller værkstedschef Bjarne Boisen, Skifter Lastbil i Padborg til Vognmandens Fagblad.

 

Volvo Action Service dækker over Volvos breakdown-assistance, der rykker ud til Volvo-kunder over hele Europa – hele døgnet og alle ugens dage.

Skifter i Padborg har således vundet dysten for 2017, målt ud fra kriterier som antal sager, ventetid for – og tilbagemeldinger fra - kunderne samt kvaliteten af det udførte servicearbejde.

Mekaniker-konkurrence

- På tirsdag (17. april) tager vi så til Gøteborg og Volvo Vista semifinalen, den interne konkurrence for Volvo-mekanikere, fortsætter Bjarne Boisen.

Fire hold Volvo-teknikere deltager fra Danmark. Foruden Skifter-holdet fra Padborg er det medarbejdere fra Titan samt to gange Volvo Truck Center, der dyster med de øvrige holdet i Gøteborg.

 

Bedste på Workshop & Parts

Skifters personale fra Padborg kører i øvrigt ud af sidste år som bedste Volvo-værksted i Danmark i kategorien Workshop & Parts.

 

- Det er en meget fornem placering i Volvos REX-undersøgelse, et mål vi har arbejdet frem mod i mange år. Vi har trænet i god kundebetjening og holder fokus på god dialog med kunderne – og det er dejligt, når det giver gode karakterer fra kunderne, tilføjer værkstedschef Bjarne Boisen, Skifter Lastbil i Padborg.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger