Volvo

8. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

EUC Lillebælt køber nye lastbiler

8. august 2018 - 01:44

EUC Lillebælt har gennem de senere år oplevet en øget tilgang til skolens uddannelser inden for transport. Samtidig er der en styrket tiltro til, at der i fremtiden vil blive en større søgning til transporterhvervet.

Det bunder især i, at der er stor mangel på chauffører på det danske arbejdsmarked. Derfor har ATL (Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik) også valgt at udstede en lærepladsgaranti, således at alle egnede elever er garanteret en læreplads, hvis de opfylder kriterierne omkring bestået grundforløb og mobilitet.

 

Skolen har derfor udvidet vognparken for at imødekomme de mange elever, der ønsker at blive chauffører, eller de kursister, der ønsker et EU-Kvalifikationsbevis eller andre kurser.

 

EUC Lillebælt har derfor fået leveret 4 nye Volvo FH 12, 420. Bilerne skal indgå i chaufføruddannelserne, hvor der udstedes kørekort til lærlinge både til forvogn og forvogn med anhænger og også til undervisningen i kørsel med modulvogntog.

Udover at bilerne bliver brugt i lærlingeforløb, vil de også blive brugt til EU-Efteruddannelsen, hvor den sidste nye teknologi er en del af pensum.

Der gennemføres løbende kørekort-kurser på EUC Lillebælt.

Læst i alt:

1053 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger