Volvo

2. maj 2022 - 09:58

App linkNu på Google Play

Nu kan du bestille en tung, elektrisk Volvo

Nu kan du bestille en tung, elektrisk Volvo

2. maj 2022 - 09:58

Volvo Trucks har nu officielt åbnet sit ordresystem for bestilling af de tunge elektriske lastbilserier, Volvo FH, FM og FMX.

 

Serieproduktionen starter til efteråret og vil derefter øges gradvist. De elektriske lastbiler vil indledningsvis blive produceret på Volvos CO2-neutrale Tuve-anlæg ved Göteborg.

 

- Dette er en milepæl for Volvo Trucks. Der er stor interesse fra kunderne for at afgive ordrer på disse fantastiske lastbiler. Indtil nu har vi primært tilbudt kunder og partnere at underskrive hensigtserklæringer om at købe, men nu begynder vi at underskrive faste ordrer, hvilket er et stort skridt fremad for elektrificering, siger Roger Alm, President for Volvo Trucks.

 

I 2021 modtog Volvo Trucks ordrer og hensigtserklæringer om at købe mere end 1.100 elektriske lastbiler fra mere end 20 lande.

De elektriske versioner af Volvos mellemtunge lastbiler, Volvo FE, FL og VNR, er allerede sat i serieproduktion, og de største europæiske markeder for Volvos elektriske lastbiler er i øjeblikket Norge, Sverige og Tyskland. Volvo Trucks er markedsleder i Europa på tunge elektriske lastbiler med en markedsandel på 42 % i 2021 og har også en førende position i Nordamerika.

 

- Det er helt klart ved at blive en konkurrencefordel at kunne tilbyde støjsvage transport-løsninger, der ikke udleder udstødningsemissioner, fastslår Roger Alm.

 

Med i alt seks elektriske lastbilmodeller i produktion fra i år har Volvo Trucks et elektrificeret lastbilprogram til alt fra distributions- og renovationskørsel i byerne til entreprenørkørsel og regional transport. Volvos mål er, at halvdelen af dets samlede lastbilsalg vil være elektrisk i 2030.

Læst i alt:

1143 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke