Volvo

5. juli 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Øget komfort med Volvo Trucks' nye XXL-førerhus

5. juli 2019 - 01:45

En meget større og behageligere seng og 600 liter mere plads. Dette er resultatet, når Volvo Trucks introducerer Globetrotter XXL til Volvo FH og FH16 - en udvidet version af det eksisterende XL førerhus.


Ved at flytte bagvæggen 25 cm længere tilbage og forstærke med ekstra C-stolper, har Volvo Trucks tilføjet 600 liter ekstra plads i det nye XXL-førerhus uden at gå på kompromis med de strenge sikkerhedskrav. Det nye førerhus vejer kun 145 kilo mere end det eksisterende XL førerhus.

Den nye seng er 25 cm bredere og hele 13 cm længere end sin forgænger. Den øverste del af madrassen er dækket af polyetherskum, som tilpasser sig førerens krop. Sengen kan bestilles med en hæve- og sænkefunktion, som yderligere øger fleksibiliteten og komforten.

»Dette er vores mest rummelige og komfortable førerhus nogensinde. Det giver chauffører, der er ude i flere nætter ad gangen, mulighed for at tage flere personlige ejendele med sig og også få en rigtig god nats søvn. Dette er vigtigt, fordi en veludhvilet chauffør er en produktiv og sikker chauffør,« siger Claus Jensen, produktchef hos Volvo Trucks Danmark.

Opbevaringsrummet under sengen kan rumme 50 liter ekstra i begge sider og kan nemt tilgås både indefra og udenfor førerhuset.

Det nye XXL-førerhus kan bestilles til FH med akselkonfigurationerne 6x2 og 6x4

Læst i alt:

4178 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger