Volvo

24. januar 2020 - 09:43

App linkNu på Google Play

Succes for lastvognsmekanikerfaget på DM i Skills

24. januar 2020 - 09:43

Da DM i Skills i sidste uge løb af stablen i Bella Centeret i København var lastvognsmekanikerfaget for første gang et officielt konkurrencefag. Samtidig blev faget promoveret af lastbilmekanikerlærlinge på en såkaldt ”Prøv, Mærk og Føl”-stand.

 

Volvo Trucks var stærkt repræsenteret på begge stande. Tobias Maarup Pedersen fra Volvo Truck Center i Aarhus kvalificerede sig i efteråret til DM ved regionsmesterskaberne og leverede en stærk præstation i de tre forskellige opgaver, selv om han ikke løb med den endelige sejr.

 

Med i Bella Centeret var også tre af Tobias’ lærlingekolleger fra Aarhus, som stod på Prøv, Mærk og Føl standen og fortalte de mange fremmødte unge, hvordan det er at arbejde som lastvognsmekaniker.

»Det har været nogle fantastiske dage, hvor vi har fået lov at prale med flere af vores dygtige lærlinge fra Volvo Truck Center både i konkurrencen og på udstillingsstanden. Det er rigtig vigtigt for os at komme ud og vise de unge, at der er spændende og sjove karrieremuligheder inden for vores fag, og det gør vi bedst ved at lade vores lærlinge fortælle om deres egne erfaringer,« udtaler adm. direktør for Volvo Danmark Lars Bo Larsen, der også var til stede på udstillingsstanden og blandt publikum ved konkurrencestandene.

Læst i alt:

1073 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger