Volvo

14. november 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

To nye Volvo FH til Nordjysk Maskinteknik

14. november 2018 - 01:43

Nordjysk Maskinteknik ApS i Gandrup har fået leveret nr. 2 i rækken af nye Volvo FH. Den første blev leveret i maj måned.

Den første, en Volvo FH 540 6x4, er leveret med tandemakselløft, I-Shift gearkasse med 2 krybegear og 2 ekstra bakgear, gearskifteprogram til blokvognskørsel, VEB+ motorbremse, New York-førerhuspakke, fuld luftaffjedring, ACC med intelligent fartholder og kollisionsadvarsel med automatisk nødbremse, sporassistent og bakkamera.

 

Den anden, en Volvo FH 500 6x2, er leveret med I-Shift gearkasse med dobbeltkobling og I-Roll gearskifteprogram med friløbsfunktion, VEB+ motorbremse, New York førerhuspakke, fuld luftaffjedring, ACC med intelligent fartholder og kollisionsadvarsel med automatisk nødbremse.

 

Opbygning og maling af bilerne har Nordjysk Maskinteknik selv stået for. Bl.a. kan nævnes at den første bil er opbygget som blokvognstrækker med mulighed for montering af stikaksel. Derudover er bilen specificeret fra fabrikken til at kunne godkendes til 130 tons totalvægt.

Bilerne er solgt og leveret fra Volvo Truck Center i Aalborg af Peter Dahl.

Læst i alt:

730 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger