Volvo

12. september 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Verdens største servicemarkedskonkurrence åbner

Verdens største servicemarkedskonkurrence åbner

12. september 2019 - 01:45

30. september åbner registreringen for verdens største og voksende servicemarkedskonkurrence, VISTA, Volvo International Service Training Awards. I år forventes omkring 20.000 teknikere fra Volvo Trucks og Volvo Bussers globale forhandlernetværk at deltage.

Selvom VISTA er en konkurrence, er målene at fremme teamwork, og opbygge holdånd og stolthed, samtidig med at det inspirerer til personlig udvikling og kompetenceudvikling.

 

»VISTA verdensmesterskaber giver holdene mulighed for at vise verden, hvad de er i stand til. De konkurrerer mod de allerbedste foran mere end titusind tilskuere. VISTA er mere end en konkurrence. Det er en fejring af teamwork, mangfoldighed og talent, og det er dét, der gør VISTA unik,« forklarer Anna Rogbrant, VISTA-projektleder.

 

Om VISTA

VISTA står for ’Volvo International Service Training Awards’. Det startede i 1957 og var oprindeligt kun en konkurrence for Volvo-teknikere i Sverige. 20 år senere, i 1977, havde konkurrencen spredt sig udover alle kontinenter, og tiltrukket autoriserede Volvo-forhandlere fra hele verden. I dag bliver VISTA afholdt hvert andet år, og er den største konkurrence for servicemarkeder i verden.

 

VISTA er åben for Volvo Trucks og Volvo Bussers forhandlere, og deres teknikere fra hele verden. For at kvalificere sig skal de deltagende teams gennemføre to dele, der består af henholdsvis teoretiske og tekniske spørgsmål.

 

I den seneste konkurrence, der blev afholdt i 2017-2018, kvalificerede i alt 240 hold sig til semifinalen, som blev afholdt i Göteborg, Sverige. De 40 bedste hold konkurrerede derefter i Curitiba, Brasilien i juni 2018 ved VISTA verdensmesterskaber, hvor det Estiske team “Viies Ratas” vandt konkurrencen. I finalen i 2018 deltog også danske Team Svan fra Titan Lastvogne i Ringsted.

Læst i alt:

520 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke