Volvo

9. september 2022 - 14:14

App linkNu på Google Play

Verdens største servicemarkedskonkurrence er afgjort

9. september 2022 - 14:14

Og vinderen er… Det vindende hold ved verdens største servicemarkedskonkurrence, VISTA, er nu fundet. Efter en spændende finale i Volvos hjemby, Gøteborg i Sverige, blev det team Kiired Insenerid fra Estland, der vandt årets konkurrence.

 

Mere end 16.000 teknikere fordelt på ca. 4.500 hold fra Volvo Trucks og Volvo Buses’ globale forhandlernetværk har deltaget i dette års VISTA-mesterskab. Det er en verdensomspændende konkurrence, der første gang blev afviklet i 1957.

 

Hovedformålene med VISTA-konkurrencen er at tilskynde Volvos medarbejdere på servicemarkedet til at udvikle deres kompetencer samt at opbygge holdånd og faglig stolthed.

 

I årets VISTA-finale konkurrerede 43 hold af teknikere og servicemarkedspersonale i to dage om at gennemføre seks stationer. Blandt emnerne i konkurrencen var fejlsøgning i CAN Link, I-Shift og opbygninger. To stationer var VR-stationer med fokus på elektriske køretøjer, hvoraf den ene opgave bestod i at installere en elektrisk motor i en lastbil.

- Vores mekanikere spiller en nøglerolle i at bidrage til vores kunders succes ved at holde deres lastbiler på vejen, og VISTA er en fantastisk måde for dem at forbedre deres værksteds-kompetencer på. Jeg er meget imponeret over holdenes tekniske viden i år og den hurtighed, hvormed de løste de stillede udfordringer, siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks

Læst i alt:

824 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger