Volvo

28. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Volvo FH I-Save sparer dyrebare dråber i Danmark

28. oktober 2019 - 01:44

Siden de første 18 Volvo FH med I-Save blev leveret til det danske marked i juni, har de nu kørt 324.000 km. Og med et gennemsnitligt forbrug på 4,1 km/l, så indfrier brændstofresultaterne de høje forventninger, der var sat.

På alle biler er der meldt forbedringer på helt op til 800 meter pr. liter, i forhold til de lastbiler af forskellige mærker, de har erstattet. De 18 nye I-Save lastbiler er et miks af kundesolgte og demobiler, der har kørt en blanding af regional distribution, national transport og eksportkørsel.

 

Udover at kunne fremvise yderst flotte brændstofresultater, har alle de vognmænd og chauffører, der har kørt Volvo FH I-Save, meldt positivt tilbage i forhold til ydelse og kørbarhed. Også det gode udsyn og spejlene får rosende ord med på vejen.

»Det er altid dejligt at få bekræftet, at vores innovative nye funktioner som I-Save også fungerer rigtig godt ude på markederne. Oven i købet kan vi se, at den gennemsnitlige brændstofscore for de medvirkende chauffører ligger på 76 point ud af 100 mulige, så med yderligere chaufførtræning og struktureret opfølgning er der stadig plads til at opnå et endnu lavere brændstofforbrug,« udtaler Morten Fonseca Nielsen, produktchef for Dynafleet og Fuel Advice. Brændstofscoren måles på baggrund af parametre som forudseende kørsel, motor- og gearudnyttelse, hastighedstilpasning og tomgang.

 

Volvo FH med I-Save inkluderer den særdeles effektive D13 Turbo Compound motor og den omfattende langturs-køretøjspakke.

Fakta:

Alle funktioner i I-Save er designet til at reducere brændstofomkostningerne.

 

Inkluderet i Volvo FH med I-Save:

• D13TC-motor (Turbo Compound) 460 hk (2600 Nm) eller 500 hk (2800 Nm)

• Nye, meget brændstofeffektive bagaksler

• Tomgangsstop

• Den intelligente fartpilot I-Cruise med den forbedrede friløbsfunktion I-Roll, som justerer hastigheden for at holde brændstofforbruget nede

• Servostyringspumpe med variabel slagvolumen

• Opdateret kortbaseret I-See, der anvender onlinedata

• Opdateret I-Shift med optimeret software til fjerntransport fra et digitalt topografikort til at optimere hastighed og gearskift

Læst i alt:

1731 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger