Volvo

27. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Volvo Finans fejrer 25-års fødselsdag i Danmark

Volvo Finans fejrer 25-års fødselsdag i Danmark

Fra venstre Henrik Allesøe, Smilah Blomseth, Per Stouby, Jan Hviid, Peter Søndergaard, Charlotte Bjerre og Jens Mac Larsen.

27. oktober 2021 - 01:43

Volvo Finans fejrer 25-års fødselsdag i Danmark. Volvo Finans startede med eget selskab tilbage i oktober 1996 og har siden da serviceret Volvo og Renault kunder med finansiering af last- og varebiler, busser og entreprenørmaskiner.

 

- Det har været en fantastisk rejse med forretningsudvikling inklusiv en periode med opstart og etablering i slut 90`erne samt opbygning af langtidsholdbare relationer og partnerskaber med kunder og forhandlere. Og nu på det seneste et skifte til et enormt miljømæssigt bæredygtighedsfokus i Volvo gruppen og en rekordhøj ordrebog, siger Per Stouby, Credit og Operations Manager i Volvo Finans. Per Stouby har været med hele vejen og havde 25-års jubilæum tidligere i år.

 

I dag har Volvo Finans 2.500 kontrakter og en balance på DKK 1,5 mia. og et dedikeret team af leasingeksperter. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige løsninger til Volvo og Renault kunder som finansiel leasing, operationel leasing, full service leasing, lån og forsikring.

- En stor tak til vores kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere som har gjort det muligt at fejre 25-års jubilæum, udtaler Jens Mac Larsen, Country Manager for Volvo Finans.

Læst i alt:

877 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger