Volvo

30. juli 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

Volvo hjælper til skolestart med ”Stop Kig Vink”

Volvo hjælper til skolestart med  ”Stop Kig Vink”

30. juli 2020 - 01:45

I de næste uger starter de danske børn i skole igen efter sommerferien. For at gøre deres cykeltur til og fra skolen mere sikker stiller Volvo Trucks gratis undervisningsmateriale til rådighed.

 

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen dør der årligt mere end 260.000 personer under 19 år i trafikulykker over hele verden og mange af disse ulykker involverer desværre tunge køretøjer.

I 2001 grundlagde Volvo Trucks Danmark sammen med en række partnere fra branchen en dansk trafiksikkerhedskampagne for at komme denne deprimerende statistik til livs. Med afsæt i dette initiativ grundlagde Volvo i 2015 den verdensomspændende Stop Kig Vink-kampagne.

 

Stop Kig Vink har til formål at lære børn at STOPPE, inden de krydser vejen eller et kryds, KIGGE begge veje og VINKE til lastbilchaufføren for at sikre, at denne har set dem. Til det formål stilles det interaktive undervisningsmateriale til rådighed for alle, der har lyst til at lære børn at færdes mere sikkert i trafikken.

Træningsmaterialerne har et format, der er nemt for alle at anvende og er designet til at hjælpe forældre, lærere, organisationer og myndigheder med at undervise børn ved hjælp af sjov interaktion og praktisk træning.

 

Materialet består af en undervisningsguide, en interaktiv præsentation, et vejkort samt et kørekort til de børn, der gennemfører. Det er gratis og kan downloades fra volvotrucks.dk/stopkigvink.

Læst i alt:

535 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger