Volvo

9. juli 2019 - 20:42

App linkNu på Google Play

Volvo i forklædning: Er ny generation tæt på?

Volvo i forklædning: Er ny generation tæt på?

Denne 3-akslede forvogn blev knipset 9/7 kl. 10 ved tilkørslen til Motorvej 3 i Brøndby. (Foto: Anders Høybye Mathiesen)

9. juli 2019 - 20:42

Rasmus Haargaard

Det er som regel et sikkert tegn på, at en lancering af en ny lastbil-model nærmer sig, når man ser flere og flere ”camouflerede” lastbiler af den samme type blande sig i den almindelige trafik.

 

Jungletrommerne har længe lydt om, at Volvo barsler med en ny generation af FM- og FH-serien (og FMX), og spionfotos af testbiler, som formentlig er fra den nye serie, er nu og da dukket op i forskellige fagmedier.

 

Også herhjemme er testmodeller af, hvad der ligner en ny FM- eller FH-model, dukket op på vejene. Så sent som tirsdag formiddag var en af Lastbil Magasinets læsere, Anders Høybye Mathiesen, vaks ved havelågen, da han spottede en særpræget lastbil ved tilkørslen til Motorvej 3 fra Roskildevej i Brøndby.

Han tog billedet (som ses over artiklen) af den forklædte lastbil, der i høj grad ligner de andre modeller, som i den seneste tid er dukket op som spionfotos af især en ny FM-serie i diverse europæiske transportmedier.

 

Meget tyder på, at den nye FM (og FMX) kommer til at have meget til fælles med FH-serien, som blev relanceret tilbage i 2012 – og derfor kan vi måske se frem til et stort 2020 for Volvo (hvis ikke før) med en række nye model-generationer klar til lancering.

Læst i alt:

3543 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger