Volvo

24. april 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Volvo: Ny brugthandel med alle mærker

24. april 2018 - 02:30

Volvo Trucks arbejder for at udvide forretningen for brugte lastvogne på de europæiske markeder. Arrow Trucks Sales Inc., datterselskab i Volvo Group Holding i Nordamerika, åbner således fra det kommende efterår en ny afdeling i Berlin, der kommer til at handle med brugte lastvogne fra alle lastvognsmærker.

 

Arrow Truck Sales, Inc., etableret i 1950, er i dag en markant forhandler af brugte lastvogne i det mellemtunge og tunge segment.

 

Det nye selskab, Arrow Truck Sales GmbH, opererer fremover selvstændigt og uafhængigt af Arrow i USA og de nuværende afdelinger for brugte lastvogne i Volvo Trucks’ markedsselskaber og Truck Centre i Europa. Det åbner som en mindre enhed med lokaler uden for Berlin, tæt på lufthavne, motorveje og Volvo Truck Centeret i Wildau.

Øget behov

- Brugte lastvogne er en vigtig del af vores nuværende forretningsmodel og bliver sandsynligvis endnu vigtigere fremover med et øget behov for fleksible ejerløsninger hos vores samarbejdspartnere, udtaler Roger Alm, direktør for Volvo Trucks Europa.

 

Andreas Gustafsson, som har en baggrund i Volvo, bliver adm. direktør for Arrow Truck Sales GmbH. Mikko Nevala, nuværende chef for afdelingen for brugte lastvogne i Volvo Trucks Finland, bliver direktør for indkøb og salg i den nye enhed.

 

- I dag er markedsplatformen for brugte lastvogne meget digital. Men vi anser stadig online marketing og e-handel for områder, hvor vi har mulighed for at udvikle os yderligere. Det handler om at gøre det let og bekvemt for kunderne at finde og købe en brugt lastvogn af høj kvalitet, siger Andreas Gustafsson, Managing Director Arrow Truck Sales GmbH.

Læst i alt:

20 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger