Volvo

5. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Volvo Truck Center i Viborg modtager flot skulderklap

5. marts 2019 - 01:43

Volvo Danmark har netop kåret det bedste ”commercial crew” for 2018 i det danske forhandlernetværk ,og vinderen blev Volvo Truck Center i Viborg.

 

Commercial crew er betegnelsen for det lokale team, der er i hver filial, bestående af repræsentanter fra salg, værksted og reservedele, der som helhed er garant for, at kunderne får den bedste betjening og oplevelse, når de er i kontakt med Volvo-netværket.

 

Til grund for kåringen af Viborg som årets commercial crew ligger en lang række aktiviteter, der er igangsat på tværs af afdelingerne (salg, værksted og reservedele), som dermed har bidraget til at skabe tilfredse kunder, øget omsætning samt promoveret tankegangen ”Helhed frem for enhed”.

 

»I år er første gang, vi kårer årets hold på denne måde, da det er vigtigt for os at understrege, at helheden er vigtigere end enheden, når det kommer til at nå vores mål og hjælpe vores kunder. Konkurrencen her er især vigtig, fordi den hjælper vores commercial crews i filialerne med at holde endnu mere fokus på kunden og kundens behov i hverdagen,« siger Lars Bo Larsen, adm. direktør.

I anledningen af kåringen tog adm. direktør for Volvo Danmark, Lars Bo Larsen, til Viborg med et par kolleger og en kameramand for at overraske det vindende commercial crew og hele filialen med en pølsevogn og kage. Klik her for at se filmen om, hvordan kåringen og overraskelsen gik.

Læst i alt:

745 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger