Volvo

21. maj 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Volvo Trucks introducerer den chaufførvenlige app Truck Start

Volvo Trucks introducerer den chaufførvenlige app Truck Start

21. maj 2019 - 01:44

Volvo Trucks introducerer nu Truck Start app, en interaktiv og chaufførvenlig app beregnet til at forbedre overleveringen af en ny Volvo-lastbil. App’en hjælper chaufføren til at få mest muligt ud af sin lastvogn på en sjov, interaktiv og engagerende måde.

 

Volvo Truck Start App giver brugeren mulighed for at få erfaring med den nye Volvo-lastvogn før, under og efter leveringen. Interaktive quizspørgsmål og tips og tricks, virtual reality-oplevelser samt ranglister hjælper chaufføren til at lære sit nye køretøj ordentligt at kende.

 

Med denne tilgang til en lastbils levering ønsker Volvo Trucks at sikre den optimale overlevering og forklaring af lastbilens mange funktioner og den optimale brug. Erfaringen viser, at der ofte ikke afsættes tid nok til en ordentlig overlevering, og at det kan være svært at huske så mange informationer på én gang. App'en giver mulighed for at indrette informationsflowet til chaufførens tid og hverdag.

»I chaufførens travle hverdag kan overleveringen af en ny lastbil ikke altid få den tid, den fortjener. Vi vil gerne sikre, at vores produkter og de mange funktionaliteter, en Volvo-lastbil har, bliver præsenteret professionelt, så de udnyttes fuldt ud i hverdagen. Forkert eller manglende brug af funktionerne resulterer i en dårligere ydelse og kan i sidste ende føre til dårlig kunde- og chaufførtilfredshed. For at undgå det og støtte føreren mest muligt introducerer vi nu Volvo Truck Start App,« forklarer Morten Fonseca Nielsen, ansvarlig for køretøjsleveringsprocessen hos Volvo Danmark.

 

Gennem appen lærer brugerne alt om lastbilen og de forskellige innovationer og funktioner. Tips og tricks kommer frem i de forskellige rejser og udfordringer, og der er direkte link til lastbilens tilpassede online førerhåndbog baseret på chassisnummer.

App'en kan downloades i App Store, men det kræver et personligt login at tilgå indholdet. Dette kan fås ved henvendelse hos den lokale Volvo-forhandler, hvis man er ejer af eller chauffør i en nyere Volvo-lastbil.

Læst i alt:

1420 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger