Volvo

30. november 2021 - 11:39

App linkNu på Google Play

Volvo vinder to transportpriser for bæredygtige lastbiler

Volvo vinder to transportpriser for bæredygtige lastbiler

30. november 2021 - 11:39

Den europæiske transportpris for bæredygtighed 2022 blev 24. november overrakt i München.

Volvo FH med I-Save vandt i kategorien ”Lastbiler” for bæredygtig transport. I kategorien "Gasdrevne lastbiler" løb Volvo FH og Volvo FM med LNG- og BIO-LNG-motorer med sejren.

 

- Vi er meget stolte over at have vundet disse vigtige priser i de to kategorier for effektiv langdistancegodstransport. Den effektive Volvo FH med sin I-Save Turbo Compound er den mest brændstofeffektive lastbil, som Volvo nogensinde har bygget. Men udviklingen af dieselmotorer stopper ikke der. Selv i disse tider med forandring vil vi få brug for dem i lang tid og gøre dem endnu mere økonomiske, siger Peter Ström, Vice President og Managing Director for Volvo Trucks i Tyskland.

I kategorien "Gasdrevne lastbiler" tog Volvo FH og Volvo FM med LNG- og bio-LNG-motorer, som har været på markedet siden 2018, føringen.

 

- Mange så oprindeligt brugen af LNG som en broteknologi. Vi antager dog at LNG eller BIO-LNG er en vigtig komponent på vejen mod nul-emissioner. Volvo Trucks er afhængige af elektriske lastbiler, gas- og diesellastbiler for at opnå Paris-klimaaftalen, udtaler Peter Ström.

 

Da ekspertjuryen besluttede sig for de to vindende teknologier fra Volvo Trucks, spillede økonomiske, klimavenlige og sociale kriterier en vigtig rolle. Brændstofbesparelser og intelligent teknologi var de afgørende faktorer for prisen i begge kategorier.

 

Læst i alt:

733 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger