24. september 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Vulkan dæk udvider til det dobbelte

Vulkan dæk udvider til det dobbelte

24. september 2021 - 01:45

Vulkan Dæk i Randers flytter i august 2022 fra de hidtidige lokaler i Randers til et nyt, moderne industribyggeri i Sdr. Borup sydvest for Randers.

 

Virksomheden samler produktion og lager fra tre adresser til nye 7.000 kvadratmeter, som HPH Totalbyg har vundet kontrakten på. HPH er i gang med at detailprojektere produktion, lager, velfærdsrum og administration og indleder jordarbejdet ved årsskiftet.

 

- Vi får bygningen, så vi kan udnytte sommerpausens tre uger til at flytte maskiner og udstyr, og produktionen kan starte igen for fuld kraft i august. Efteråret er højsæson for kunderne, siger Henrik Nielsen, adm. direktør i Vulkan Dæk.

 

- Derfor var det vigtigt, at HPH Totalbyg har været hurtige og smidige til at få projektet på plads. Så vi kan nå at bygge, flytte og blive klar igen.

Det er gået stærkt. I begyndelsen af 2021 tog Vulkan Dæk beslutningen om at bygge, fik tilbud ind og skrev kontrakt i juni.

- HPH Totalbyggeri har specialiseret sig i denne type større industribyggeri opført i betonelementer, siger Jacob Westergreen, salgsdirektør, HPH Totalbyggeri.

 

-Vi har sat det i system og optimeret hele processen. Blandt andet fordi vi har alt in-house og samler viden op fra projekterne, kan vi stille en skarp pris. Vi optimerer, så vi er meget konkurrencedygtige, som også vi var ved dette projekt.

 

Industribyggeriet får blandt andet varmepumpe og solceller som en grøn profil.

CO2 gevinst driver væksten

Vulkan Dæk producerer i år 26.000 regummierede lastbildæk. I det nye industribyggeri bliver produktionskapaciteten mere end fordoblet til 55.000 lastbildæk. Det er en strategisk satsning, men den er besluttet på en god udvikling. Fra 2016 til 2020 er produktionen vokset fra 15.000 dæk til nu 26.000 dæk, og forventningen er, at miljøfokus hos kunderne kun vil øge efterspørgslen på regummierede dæk.

 

Regummierede dæk er CO2- og miljømæssigt meget fordelagtige. Et regummieret dæk sparer 50 kilo råmateriale. Den miljøgevinst er transportbranchen meget interesseret i at kunne indregne i deres miljøprofil.

 

Byggeriet opføres i det nye erhvervsområde ved afkørsel 43 på E45. Her har Randers Kommune udlagt over 500.000 kvadratmeter til produktion mm. Vulkan Dæk har købt et areal på 17.000 kvadratmeter til det nye domicilbyggeri.

Faktaboks:

Bygherre: Vulkan Dæk

Areal: 7.000 kvadratmeter

Totalentreprenør: HPH Totalbyg

Byggeperiode: Januar-august 2022

Læst i alt:

515 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger