25. februar 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nu kan der leases lastbiler gennem Würth

Nu kan der leases lastbiler gennem Würth

25. februar 2020 - 01:44

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner, entreprenørmaskiner og varebiler.

 

Med introduktionen af Würth Truck Lease i Danmark ønskes i endnu højere grad at fokusere på transport- og entreprenørbranchen, som Würth koncernen i mange år har haft samarbejde med inden for værkstedsudstyr, forbrugsmaterialer, værnemidler og andre koncepter, som letter kundernes hverdag. Würth Truck Lease har igennem de seneste 2 år og med stor succes, eksisteret som selvstændigt finansieringsselskab i Tyskland.

 

Finansiering af materiel til transport- og entreprenørbranchen er gennem tiden hovedsageligt sket som lån eller leasing i banken eller hos producenternes egne finansieringsselskaber. Würth Leasing Danmark A/S er et selskab i den globale industrikoncern Würth Group, og med Würth Truck Lease får virksomhederne nu mulighed for en samarbejdspartner, som ikke er ejet af en bank, og som ikke driver bankforretning og derfor ikke har interesse i at overtage kundernes bankengagement.

»Som leasingselskab er vi uafhængig, hvilket betyder større frihed for den enkelte kunde” siger Jan Frank-Poulsen, som er adm. direktør for Würth Leasing Danmark A/S.

 

»Ud over vores nuværende konsulent i Østdanmark Kim Hansen har vi i efteråret ansat Morten Toftbjerg, som kender branchen indgående. Det virker derfor helt naturligt for os at øge aktiviteterne på dette område«, tilføjer Jan Frank-Poulsen og fortsætter:

 

»I Würth Leasing Danmark har vi siden opstarten i 2007 desuden ekspederet tusindvis af leasingaftaler via vores online forhandlerportal, hvilket giver os gode muligheder for også at kunne hjælpe forhandlere til at få effektueret et salg. Vi står derfor stærkt til at samarbejde med såvel den enkelte kunde som forhandleren.«

Læst i alt:

1205 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger