Om Lastbil Magasinet

Hos Lastbil Magasinet har vi altid haft lastbilchauffører og vognmænd som målgruppe. Bladet henvender sig også til branchens leverandører, men fælles er, at de har berøring med det daglige liv ude på vejene.

 

Det er nemlig dér, hjulene ruller, og godset sættes i bevægelse. Og det er som formidler til – og talerør for – netop denne målgruppe, at Lastbil Magasinet altid har skilt sig ud og haft sin egen, unikke platform midt i branchens virvar af medier og meninger.

 

Nyhedssiden Lastbilmagasinet.dk er med tiden blevet en større og mere og mere vigtig del af Lastbil Magasinets univers. Som chauffør og vognmand har man brug for konstant at være på forkant med de seneste nyheder og udviklinger i transport.

 

Den digitale udvikling står aldrig stille, og efterhånden bliver video og podcast en større del af Lastbil Magasinets online tilbud, og som gæst på nyhedssiden er det vores ambition, at man altid skal føle sig hjemme og opdateret med de seneste nyheder – samtidig med, at du her får noget særligt indhold dedikeret til chauffører og vognmænds hverdag, som du ikke finder andre steder.

 

At køre lastbil er mere end bare at transportere en vare fra A til B. Det får vi her på redaktionen ofte bekræftet, når vi deltager i testkørsler og andre arrangementer bag det store rat. Ud over, at det bare er fedt at køre lastbil, så er det også vigtigt for os at komme væk fra skrivebordet og mærke læsernes hverdag tæt på.

 

Derfor er vi ofte også at finde på træf, messer, åbent hus og andre små og store arrangementer, hvor lastbilfolket mødes. Lastbil Magasinets er ofte på vejen – og altid på vej med de seneste tophistorier og interviews og reportager, der går bag om dagligdagen i den danske lastbilbranche.

 

 

 

kvinde med lastbil magasinet i hånden

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger