23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Team Driver er med i - På vejen med TVS

Se episode 6 af TVS-podcasten - På vejen med TVS , hvor vi er de medvirkende gæster!

Sammen med TVS tager vi dig med på en dybdegående rejse gennem vores eventyr som startup, hvor vi både diskuterer vores tætte samarbejde med TVS og deler personlige historier fra vores vej mod at transformere transportbranchen. Denne episode giver et unikt indblik i vores mission om at skabe bedre trivsel og arbejdsmiljø for chauffører, samt hvordan vores innovative app, Team Driver, hjælper med at styrke fællesskabet og forbedre kommunikationen i transportsektoren.

Podcasten blev udgivet den 1. februar 2024, før vi officielt lancerede vores app. Selvom der er sket meget siden da, giver episoden et værdifuldt indblik i de udfordringer, vi har mødt som startup, og hvordan vi har arbejdet tæt sammen med partnere som TVS for at overvinde dem. 

Du vil også høre om nogle af de mest markante milepæle, vi har nået, og hvordan vores rejse har ført til den succesfulde lancering af Team Driver. Selvom podcasten blev optaget før denne lancering, anbefaler vi stærkt, at du giver den et lyt for at forstå, hvordan vi har udviklet os, og hvor vi er på vej hen.

Lyt til afsnittet her: 6. Team Driver - En ny APP, der er udviklet til transportbranchen

Du kan også finde podcastet - På vejen med TVS i Spotify eller Apple podcast! 

Tak til TVS for invitationen!  😃

Team Driver - Din ven på arbejdet 🚚

Følg os gerne på Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, teamdriver.app eller TikTok

 

Team Driver ApS
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44495503

Kontaktperson

Camilla Beenfeldt
Co-founder/CMO
+45 40119937 cb@teamdriver.app

Send til en kollega

0.176