23948sdkhjf
Del siden

Team Driver ApS

Team Driver er en innovativ platform til transportbranchen, der forbinder chauffører og virksomheder på tværs af hele Danmark. Med fokus på at skabe et stærkt fællesskab og forbedre arbejdsforholdene, giver Team Driver chauffører mulighed for nem kommunikation, vidensdeling og netværksopbygning, uanset hvor de befinder sig på vejen.

Team Driver består af et engageret og passioneret team, der arbejder målrettet på at skabe den bedste brugeroplevelse for chauffører, vognmænd og alle virksomheder, der opererer i eller samarbejder med transportbranchen.

Vores mission er at styrke fællesskabet i transportsektoren, skabe værdi for virksomheder og forbedre trivsel for chaufførerne. Ved at tilbyde funktioner som talekanaler, kort over mødesteder og et forum for deling af erfaringer, hjælper vi med at binde chauffører sammen og skabe en bedre arbejdsdag.

Med Team Driver får virksomheder også mulighed for branding og eksponering over for hele transportbranchen gennem appens platform – et effektivt værktøj til at nå ud til nye kunder og skabe loyalitet.

Vil du være en del af fremtidens transportfællesskab? Download Team Driver i dag, og oplev fordelene ved at være forbundet – altid og overalt.

Læs mere om Team Driver her: https://teamdriver.app/da/ 

 

Team Driver ApS
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus C
Danmark
CVR nummer: DK44495503
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031