23948sdkhjf

Kendt dækkæde deltager med nyt navn og stærkt bagland

Dækpartner A/S er navnet på den nyeste spiller på det danske dækmarked, og den nye dækkæde med de lange traditioner er med på Transport Expo ’24 for at sprede budskabet til chauffører og vognmænd.

Baggrunden er, at Vulkan Group med hovedsæde i Randers tidligere på året overtog Euromasters aktiviteter i Danmark med 23 dæk- og serviceværksteder landet over. Fremover føres den kendte dækkæde videre i regi af navnet Dækpartner under det nye ejerskab i Vulkan-paraplyen.

- Med opkøbet og navneskiftet er vi nu to særdeles stærke specialister i Vulkan-familien. Den ene er
Dækpartner A/S. Den anden er Vulkan Dæk A/S, og med de to solide ben at stå på er vi blevet en af dæk- og autobranchens stærke danske totalleverandører, siger Vulkan Groups adm. direktør, Henrik
Nielsen.

Grønne dæk

Vulkan Dæks specialer er regummiering af lastbildæk med Marangonis RingTread-system og Michelins Recamic. Kunderne tæller dækcentre og vognmænd i Danmark, Sverige og Norge.

- Vores dækpolitik har fokus på den grønne omstilling - herunder formindskelse af CO2 udslip, så vi kan imødekomme stigende efterspørgsel på ESG- regnskab. Her spiller vores nye ejerskab også en stor rolle i at fastslå budskabet, da Vulkans kerneforretning er at producere slidbanedæk i høj kvalitet, forklarer Henrik Nielsen.

Hurtigt på pletten

Dækpartner er en landsdækkende dæk- og autoservicekæde, som i årevis har hjulpet bilister og chauffører med autoservice, nye dæk og fælge.

- Vi vil også sprede budskabet om vores gode og hurtige breakdownservice - fordi vi ved at mobilitet er altafgørende for en vognmandsforretning, fastslår Henrik Nielsen.

Første weekend i september

Transport Expo 2024 finder sted på Højager 7 ved Volvo Danmark, der i samarbejde med Nordiske Medier står bag den nye udstilling.

Transport Expo har åbent 7.-8. september kl. 10-16 begge dage.

Artiklen er en del af temaet Transport Expo '24.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.61