23948sdkhjf

Partner nummer to til ITD Logtech Hub

Transportvirksomheden Alex Andersen Ølund A/S har som den anden virksomhed indgået strategisk partnerskab med det digitale udviklingscenter ITD Logtech Hub – en satsning, som ITD lancerede i juli og august.

Alex Andersen Ølund har 550 ansatte og 200 lastvognstog samt kontorer i Danmark, Holland, Sverige, Norge, Tyskland og Luxembourg. Virksomheden beskæftiger sig primært med internationale transporter af blomster, frugt og grønt.

»Transport og logistik er i sit væsen internationalt, og hele holdet på ITD Logtech Hub ser i den grad frem til at arbejde sammen med Alex Andersen Ølund A/S om at udvikle løsninger, der fungerer gnidningsløst på tværs af grænser og systemer,« siger Sverre Vincent Lenbroch, der er leder af ITD Logtech Hub.

»Vi ser meget frem til denne unikke mulighed for at følge med i de teknologier, der kommer til at påvirke hele logistikbranchen i de kommende årtier. Med samarbejdet får vi blandt andet god hjælp til at sortere i de mange digitale muligheder, der er, og jeg glæder mig også til at få lavet en tilbundsgående analyse af, hvor vi som virksomhed er på den digitale agenda,« siger Ib Andersen, direktør i Alex Andersen Ølund A/S.

Med indgåelsen af dette strategiske partnerskab har ITD Logtech Hub nu et par måneder efter sin åbning ”allerede to stærke partnere på plads”, oplyser ITD. Den første var Poul Schou A/S, der ligesom Alex Andersen Ølund også er repræsenteret i ITD’s bestyrelse.

Og ITD Logtech Hub kunne stadig godt bruge flere partnere:

»Vi skalerer vores service op i takt med behovet. Med vores nye moderne lokaler med masser af plads til ideudvikling og sparring med IT startups ser jeg ikke nogen begrænsninger for nye partnerskaber foreløbig,« siger Sverre Vincent Lenbroch.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125