23948sdkhjf

- Transportordførerne aner ikke hvad de taler om

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Kære Niels Flemming Hansen. Jeg så én, der kom gående i et par sko forleden. De sko så sgu ikke for godt ud, men vedkommende gik sikkert. Hvad er det nu for noget politiker-pølsesnak?

Det må da være klart for enhver, at bøder i den størrelse, for noget som i det store hele ikke er og aldrig har været et problem i Danmark, det er helt ude af proportion. Tænk på alle andre erhverv. Da broen i Vendsyssel faldt ned, eller broen på Helsingørmotorvejen faldt ned, hvor mange håndværkere kom af med bøder i den størrelse? Tænk på VVS'ere, der laver farlige kemikalieudslip, tænk på politiets arbejde i f.eks. Emilie Meng-sagen eller mekanikere og vognmalere, der ikke lige fik spændt hjulene fast på kundebilerne. Tænk på alt det, der sker i Danmark. Jeg mistede min kone til kræften, jeg kunne skrive i timevis om de livsfarlige fejl, der blev begået.

Vi mennesker er ikke fejlfrie. Det er vi heller ikke i transportbranchen. De bøder, samt et til stadighed mere grænsesøgende politi, som dommerne i øvrigt tror på, der netop har fået bevilget millioner af kroner til udvidet kontrol, vil koste.

Tænk på, hvor mange person- og varevogne, der bliver kasseret til syn. Skal føreren af disse køretøjer også have bøder i den størrelsesorden? De har jo trods alt kørt rundt derude inden synet. Lad mig for sjov skyld nævne, at den gang jeg var lastvognsmekaniker, der lavede jeg bl.a. politiets busser. Der blev også fundet alvorlige fejl på dem. Det var faktisk derfor, de kom på værkstedet. Det samme er det med lastbilerne. Nu får vi bare ikke længere chancen for selv at opdage fejlene, fordi vi kommer i kontrol inden da. I den forbindelse kan jeg nævne, at nu, inden politiet får tilført alle disse penge, kommer mine biler dagligt i kontrol. I dag i Karlslunde.

På tre år har jeg to gange fået indkaldt køre-/hviletidsdata. Det er fandeme blevet for meget, og nu bliver det endnu værre, fordi bl.a. en skohandler har magt på Christiansborg. Ikke et ondt ord om Niels Flemming Hansen, men det er en kendsgerning, at de trafikpolitiske ordførere ikke aner, hvad de taler om. De er i den grad indoktrinerede af politiet.

Hvad med den grønne omstilling? Den bliver der ikke råd til. Nu skal vi til at aflønne chaufførerne med langt højere lønninger, hvis vi skal fastholde dem i branchen. Nok ikke, fordi de får bøder, bilerne virker jo, men bare tanken om at få sådan en bøde er nok.

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094