23948sdkhjf

Smart trailer til Bornholm

Tre aksler og bevægeligt gulv til knap 80-årigt firma.

Ole Holm Transport ApS, Rønne på Bornholm, har hentet en fabriksny Kel-Berg-/Knapen-trailer af typen Walking Floor hos Lastas i Hedensted, hvor adm. direktør Anders Larsen står for handlen.

Cargo Floor

Den nye trailer er blandt andet opbygget med tre aksler, en selvbærende konstruktion med hjælperamme i stål, for mindre egenvægt og   større volumen, og cyklistværn i begge sider.

Trailerens specielle bund, hvor de enkelte ’bundbrædder’ bevæger sig og dermed læsser lasten af, består af systemet Cargo Floor CF 500 SL-C med 6 mm bundbrædder i glat alu-udgave, med CF-betjening.

Bagdørene er udformet i alu-profiler med en tretrins stige under. Der er monteret kost- og skovlbeslag samt to værktøjskasser i plastik i venstre side, samt en tre meter lang stige og to stopklodser.

Traileren leveres med tre styk nitons BPW-aksler med skivebremser og luftaffjedring med en tilladt totalvægt på 39 ton.

Siden 1941

Ole Holm Transport, stiftet af den tidligere bagersvend Ole Holm i 1941, leverer dag-til-dag distribution, kran-, fragtgods og containertransport i ind- og udland samt levering af dagligvarer på køl og frost. Derudover har virksomheden 800 frostfrie og alarmsikrede kvadratmeter lagerhotel.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156