23948sdkhjf

Sawo- og Effer-opbygning til Skaks

Effer-kran rækker ud på 35,9 meter.

Sawo i Støvring leverer en ny lastbilopbygning med en Effer-kran af typen 1405 8S med Heavy Duty Flyjib 6S. Modtager er kraneksperten Skaks A/S med hovedkvarter i sønderjyske Rødekro.

Opbygningen er monteret på en Volvo FH 500 8x4 med fuld luftaffjedring.

790 kg.

Den nye Effer-kran med flyjib rækker ud på 31,96 meter, hvor den løfter op til 1.165 kg. Kranen leveres yderligere med to manuelle forlængerarme, der øger rækkevidden til 35,9 meter og her løfter op til 790 kg.

For optimal stabilitet er kranen udstyret med en bredde på de forreste støtteben på 10,1 meter og de bagerste støtteben på 8,36 meter - samt frontstøtteben der giver maksimalt løft fremover. Støttebenene betjenes fra kranens radiostyring.

Lav byggehøjde

Opbygningen er lavet med en selvbærende sandwichkonstruktion, der sikrer lav byggehøjde, kranens størrelse taget i betragtning. Der er monteret 3 tommer forskydelig sværgodsskammel, samt VBG 795V luftservobetjent kærretræk i bagenden, så bilen både kan bruges som sættevognstrækker og forvogn. Ladopbygningen er integreret i sandwichkonstruktionen, der udgør ladbunden.

Bilen har en egenvægt på kun 26,4 tons.

Med leveringen har Skaks A/S nu to Effer-kraner af denne type i virksomhedens flåde.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.784