23948sdkhjf

- Ét er teori, noget andet er praksis

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Det er jo en flok teoretikere, nok med en akademisk uddannelse, som sidder og laver lovene i dette land, såvel som i EU.

Vi ved jo alle i branchen, at akademikere tror kun på dét, de har læst i en bog, og hvis det ikke står i en bog, eksisterer det ikke.

Ét er teori, noget andet er praksis.

Jeg fornægter ikke, at der kører nogle defekte trailere og lastbiler rundt på gader og stræder; men der er jo grænser for, hvad man som chauffør, der jo som udgangspunkt ikke nødvendigvis har den store teoretiske eksamen; men som i allerhøjeste grad har styr på, om deres køretøj er i nogenlunde forsvarlig stand.

De fleste af lovgiverne og alt for mange politifolk har jo ikke skabt begreb om, hvad det vil sige at sidde i, endsige køre en lastbil eller en bus, idet de ville blive særdeles forvirrede af alle de knapper og håndtag, der findes i et sådant køretøj.

Vi ser jo dagligt i programmer som "Razzia," hvor lidt praktisk sans betjente kan have.

Fordi ting ikke lige står skrevet i en bog, de kan læse op af, jamen så er det per definition ikke tilladt og dermed umuligt.

Et rigtigt godt eksempel på total ignorans af praktisk arbejde var den krantrækker, der kørte med nogle få ovenlysvinduer, sat på en palle ovenpå chassisrammen og behørigt surret til nogle meget solide skræmkonstruktioner. Det var jo "farligt”. Jaså, men havde de stået inde i en presenningtrailer, hvor betjenten ikke kunne se det, var det helt forsvarligt at køre med.

Så er det, man tager sig til hovedet og spørger, "hvor er logikken?"

Den samme logik mangler fuldstændigt hos lovgiverne og politiledelsen, der kloger i noget, de kun har læst om.

Steen A Jensen
Slåenbakken 12
8520 Lystrup

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.104