23948sdkhjf

30 truckstationer del af overskud på 150 mio.

Circle K leverer overskud på knap 150 mio. kr. efter skat.

Circle K Danmark, som bl.a. omfatter 30 stationer med truckdiesel og ’automatkæden’ Ingo, har netop offentliggjort sin årsrapport for regnskabsåret 2018/19. En årsrapport der blandt andet viser et overskud på knap 150 mio. kr. efter skat.

Et år der i høj grad handlede om organisk vækst i kundetrafik, kraftig vækst i salget af convenience-produkter, en vellykket udrulning af et nyt butikskoncept og videre vækst i milesPLUS, Circle K’s premiumbrændstof.

Yderst tilfredsstillende

Resultatet betegnes af ledelsen og bestyrelsen som yderst tilfredsstillende. Vilkårene på markedet for brændstof og convenience samlet set er præget af intens konkurrence, melder Circle K - noget som kræver kontinuerlige investeringer i netværket. Circle K kan nu begynde at høste frugterne af betydelige investeringer i nyt brand, ombygninger og nye koncepter, lyder det blandt andet.

Mette Uglebjerg, administrerende direktør i Circle K Danmark:

- Jeg er meget stolt af, at vi er lykkedes med at levere et resultat, der er mere end 50 procent højere end sidste år. Den stærke vækst, vi har oplevet, blev yderligere forstærket af vores investering i et nyt butikskoncept, hvor vi har sat mad i fokus. Tilmed gav den varme sommer i 2018 os for alvor en god start på året, hvor især bilvask, is og drikkevarer var med til at give os en virkelig god start. Det at vi samtidig lykkes med at opretholde vores ledende position indenfor brændstof bidrager til, at vi også ser en god vækst i første kvartal af indeværende år.

 

Om Circle K Danmark A/S

Regnskabsår fra 1. maj til og med 30. april. Ejes af det canadiske selskab Alimentation Couche-Tard Inc. Circle K findes i 23 lande, har ca. 16.000 butikker og beskæftiger ca. 133.000 medarbejdere.

I Danmark er der 229 Circle K butikker, 155 Ingo-stationer og mere end 3.000 medarbejdere. Supportkontoret har ca. 120 ansatte og ligger i København SV.

Circle K Danmark har over 100 års virke i detailhandelsbranchen. Circle K har over 270 stationer med tilhørende butik, hvoraf mange er døgnåbne. Hertil kommer 180 ubemandede stationer (INGO og 1-2-3) samt 30 truck-sites.

Circle K's øvrige services omfatter bl.a. fyringsolie og diesel til opvarmning og industri.

Internationalt har Circle K-koncernen et bredt netværk af stationer i bl.a. Skandinavien, Polen, de baltiske lande og Nordamerika.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109