23948sdkhjf

Scania-anlæg har været gennem omfattende renovering

Det bliver fejret ved stort åbent hus arrangement for kunder, medarbejdere med familier og alle lastbilinteresserede

”Den, der venter længe, venter på noget godt”, siger et ordsprog. På Scania-anlægget i Herning har både kunder og medarbejdere efterhånden ventet længe på, at en omfattende renovering af det knap 50 år gamle anlæg på Mads Eg Damgaardsvej skulle blive færdig, men nu er ventetiden snart slut. Den 12. oktober inviterer Scania i Herning til Åbent Hus kl. 10-15 for at markere den foreløbige afslutning på renoveringsprojektet.

Efter mere end 10 måneders renoveringsarbejde er den lange ventetid med byggerod og driftsforstyrrelser ved at være overstået, og nu vil Scania gerne præsentere resultatet for alle kunder, medarbejdere med familier samt andre lastbilinteresserede.

»Vi har ventet længe, men til gengæld er det blevet godt,« fastslår afdelingschef Flemming Frost.

»Tidligere på året lovede vi, at vi ville markere den foreløbige afslutning på renoveringsprojektet med et Åbent Hus-arrangement. Det løfte holder vi selvfølgelig, så den 12. oktober slår vi døre og porte op for alle kunder, medarbejdere med familier samt andre lastbilinteresserede. Her byder vi på noget godt at spise og drikke, konkurrencer, gode tilbud og masser af lastbilsnak,« lover Flemming Frost.

»Vi benytter desuden lejligheden til at markere 50-års jubilæet for introduktionen af Scanias legendariske V8-motor ved at udstille en stribe gamle Scania V8’ere, og vi supplerer med en stribe flotte kundebiler – herunder også et par nye V8’ere - som vi har leveret i den senere tid. Endelig får vi besøg af Scania Danmarks store udstillingstrailer med udstilling og salg af lækkert Scania merchandise, så det bliver en rigtig spændende lastbildag,« lover han.

Effektivisering og miljøsikring

Det vigtigste formål med renoveringsarbejdet har været at effektivisere og miljøsikre driften og samtidig gøre anlægget mere lyst og imødekommende. Derfor er der bl.a. blevet udskiftet vinduer, installeret LED-belysning og malet i lyse, venlige farver. Samtidig er der installeret et nyt, avanceret varme- og ventilationsanlæg, og det tidligere oliefyr er blevet skrottet til fordel for miljøvenlig fjernvarme.

For at genere værkstedsdriften så lidt som muligt i renoveringsperioden er arbejdet blevet udført i flere tempi. Efter værkstedet kom turen til reservedelslager, administration og salgsafdeling samt kantine. Det meste af administrationsområdet blev revet ned og genopført med moderniserede kundeområder samt flere kontorer og bedre kantineforhold for medarbejderne,« fortæller Flemming Frost.

»Med renoveringen sætter vi igen kunderne i højsædet, men det er også vigtigt, at medarbejderne har fået optimale forhold at arbejde under. Det giver større arbejdsglæde og højere effektivitet,« konstaterer Flemming Frost.

Fremover vil Scania råde over Hernings mest moderne, effektive og miljøvenlige lastbilanlæg. Det er på i alt 1.646 m2 under tag med 12 reparationspladser fordelt på 6 stk. 25 meter lange baner. I alt 25 mekanikere, reservedelsfolk, sælgere og administrative medarbejdere har deres daglige arbejde på anlægget.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203