23948sdkhjf

Trailernyhed leveret til transportfirma

Vilh. Bech Dortheasminde A/S har for nylig afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer 83 m3, der er en nyhed fra Kel-Berg.

Vilh. Bech Dortheasminde A/S er en alsidig leverandør af transportydelser, blandt andet har de kørsel med 4 akslet forvogn og kærre, følgebil, tipsættevogn, blokvogn, læsning og kørsel af specielle emner, åben samt lukket trailer og kran/grab kørsel. Derudover råder de over 2 grusgrave, som ligger i henholdsvis Grædstrup og Hvirring, hvor de er leveringsdygtige indenfor harpet og vasket sand, perle-, ærte- og nøddesten, singels, pak- og kampesten, støbemix, stabil- og filtergrus samt harpet muld. De har også speciale i gylletransport med 3 tankvogne på 34 m3 og 38 m3 som kører med gylle, biogas og slam.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis, cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Bagdøre i 450 Hardox Stål og er 2 delt, sider i 450 Hardox stålprofiler, bunden er fremstillet af 6 mm gennemgående stålplade i speciel slidstærk kvalitet, stålwinkelprofil 50x50x6 mm i fuld længde, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænde, monteret kost- og skovlebeslag.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og hæve-/ sænkeventil. Liftaksel på 1. aksel og 3. aksel er selvstyrende.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094