23948sdkhjf

Danmarks største sortiment af løfteudsyr

Fyns Kran Udstyr har været forhandler af løfteudsyr siden 1969 – og igennem årtierne er sortimentet blevet større og større. Derfor tæller det nu flere tusinde varenumre. En stor del af sortimentet kan ses online på virksomhedens hjemmeside ligesom det sker at mange produkter skaffes hjem til kunden på forespørgsel. Gennem årtierne har de erfarne medarbejdere set og hørt lidt af hvert og de har derfor været med til at skaffe udstyret til at løfte alt fra søkøer til vindmølle-komponenter.

Leverandører fra hele verden

Siden starten i 1969 har Fyns Kran Udstyr arbejdet på at opbygge et stort leverandør-netværk. I dag, mange år senere, har Fyns Kran Udstyr leverandører i hele verden og kan derfor hjælpe med langt de fleste forespørgsler når det gælder løfteudstyr… Udover de andre kategorier på hjemmesiden, fordelt på over 10.000 varenumre, kan virksomheden bl.a. leverer følgende typer løfteudstyr:

Donkraften er kendt af mange og dens universelle egenskaber gør at den og anvendes til utrolig mange typer opgaver. Fyns Kran Udstyrs sortiment består af forskellige typer donkrafte der anvender hydraulik til at løfte byrden samt forskellige typer mekaniske donkrafte. De forskellige modeller er fremstillet i stål – dog er en del af sortimentet også i aluminium som gør håndteringen meget lettere for brugeren.

Tandstangsdonkrafte er en anden type løfteudstyr du også finder på hjemmesiden. Denne type donkraft bliver også ofte kald for en kaffemølle, grundet dens udseende.

Løftepude er som navnet antyder puder der kan bruges til at løfte op et tocifret antal tons. Fordelene er bl.a. lav indsætningshøjde og en lav vægt.

Hydraulikslanger bruges til at forbinde de forskellige hydraulikkomponenter. Slangerne fås selvfølgelig i et utal af forskellige længder.

Hydraulikpumper bruges til at give det altafgørende tryk til de hydrauliske donkrafte.

Hydraulikkomponenter er en kategori med alt det tilbehør der ofte anvendes til hydraulisk løfteudstyr.

Transportruller er ideelle når de anvendes til tunge byrder der skal transporteres over korte afstande. Der findes flere typer bl.a. drejbare eller faste – ligesom der er flere forskellige typer hjul der egner sig til forskellige typer overfalder.

Støttebensplader anvendes ofte til køretøjer i den tunge ende og giver en unik trykfordeling så f.eks. kranbilen, mobilkranen eller en helt anden type byrde ikke synker i et blødt underlag.

Du kan se mere om Fyns Kran Udstyrs sortiment af løfteudstyr online

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064