23948sdkhjf

Lej udstyret til dit næste løft

Oplever din virksomhed behov for løftegrej eller løfteudstyr til enkelte opgaver eller korte projekter? Fyns Kran Udstyr har udlejningsafdelingen der kan klare alle de behov virksomheden måtte have. Ofte kan virksomheder have specielle produkt-behov som man ellers ikke har og skal udstyret ikke anvendes i lange perioder så giver det i mange tilfælde bedst mening at leje en løsning, ifølge Fyns Kran Udstyr.

Derfor har Fyns Kran Udstyr en udlejningsafdeling til netop dette behov. Virksomheden er ikke den typiske udlejningsvirksomhed og du skal derfor ikke forvente at kunne leje en minigraver eller andet entreprenørmateriel men du finder i stedet et af Danmark bredeste sortimenter af udlejningsudstyr inden for udstyr til løft samtidig hjælper virksomheden med alt den rådgivning der er nødvendig for at anvende udstyret korrekt. Hvis det brede sortiment alligevel ikke række har virksomheden en række europæiske partnere der kan hjælpe med lige præcis det udstyr der er behov for.

Se hvilke typer udstyr Fyns Kran Udstyr udlejer på siden om udlejning af løftegrej og løfteudstyr.

At leje udstyret til enkelte opgaver eller mindre projekter giver samtidig overskuelige omkostninger for virksomheden – da man kan aftale en fast pris for at få afgang til det helt rigtige udstyr i den givne periode samtidig slipper man for at skulle igennem en periode med eventuelt salg af udstyret. Brugt udstyr har samtidig heller ikke samme værdi som nyt og derfor skal man også have det eventuelle værditab for øje når man kun har tænkt sig at bruge udstyret kort tid vs. at man køber fordi der er et kontinuerligt behov for at bruge udstyret.

Virksomheden kan alt efter opgavetypen ofte også slippe for store investeringer som kompliceret og kraftigt udstyr ofte kan være. Dermed kan man spare på en ellers massiv omkostning ved pågældende opgaver eller projekt.

Samtidig sørger Fyns Kran Udstyr for at udstyret har fået foretaget det lovpligtige eftersyn som udlejningsudstyr skal have mellem en eventuel udlejning jf. Arbejdstilsynet dermed slipper virksomheden som lejer helt for denne omkostning. Samtidig medfølger der fra Fyns Kran Udstyr den lovpligtige dokumentation, derudover er udstyret selvfølgelig også mærket med gældende årsfarve så det er let for både bruger og myndigheder at identificerer at udstyret er efterset og klar til brug.  Dermed er der ingen træls vedligeholdelse når du lejere udstyret og Fyns Kran Udstyr sørger for at sikkerheden på udstyret er helt i top.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172