23948sdkhjf

- Det handler om retten til at være i fred

Kommentar til dette debatindlæg:

Kære Klaus Andersen. Undskyld, at jeg ikke husker dig fra dengang, Svanen fløj højt i messehallerne i Fredericia. Der er jo løbet rigtig meget vand i Lillebælt siden da.

Ja, der er jo nok også løbet så meget vand i Lillebælt, at det, jeg konkret sagde var, på vej ud i glemslens tåge. Så tak for, du lige mindede mig herom, så det dæmrer en lille smule.

Og det er selvfølgelig stadig lige aktuelt i dag som dengang. Og selvom du påstår, at jeg/FDL er efter alle, og det derfor er indlysende, at ingen gider lege med os, så vil jeg mene, at du i forhold til vores nyhedsbreve/ indlæg i den standende debat måske læser vores nyhedsbreve og indlæg, som nogle påstår, en vis herre læser vores bibel. Det gør jeg, fordi det, der er en gennemgående tråd i vores/FDL's dagligdag/vores deltagelse i debatten i branchen, at det, der er det basale, og som vi forsvarer, er det frihedsbrev, der for os ligger i Menneskerettighedsdomstolens og EU's charter om fri organisationsret i alle henseender og ikke andet.

Det helt enkelte er, at vi er tilhængere af og alene fokuserede på, at denne ret er sikret alle, der har taget dette valg, samtidig med at de aflønner deres medarbejdere, som de skal.

Så derudover har vores deltagelse i debatten ikke anden mission end at den, der bare ikke ønsker noget samkvem med en bestemt arbejdstagerorganisation, eller om nogen overhovedet, ikke skal have det.

Så denne debat her behøver ikke at blive længere.

Vi kæmper bare og alene for dem, der selv vil bestemme, hvem de vil have samkvem med, og som når de tydeligt har givet udtryk for, at man ikke vil dele noget med dem, så skal dette respekteres og det helt ud i yderste konsekvens.

Så vis fra arbejdstageres/deres organisationer side ditto, at den der klart signalerer, at samkvem med den er uønsket, lader man være i fred på alle måder. Alt andet er lavt og ikke særlig tiltrækkende.

Til jer, der tid efter anden skyder mig i skoene, at min mission er at file minus 30-40 procent på lønnen, kan jeg kun sige, at vores lønningsregnskab er til frit eftersyn plus kaffe her, hvis bare der ringes i forvejen.

Det drejer sig ikke om kroner og ører. Det drejer sig om ordentlig opførsel, og at man lader dem, der ønsker det, være i fred og ikke andet.

Klaus denne debat med dig slutter fra min side her.

Christian Jensen
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093