23948sdkhjf

- Nu må det fandeme stoppe

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Nu må politikerne snart se at komme på banen og sikre den frie organisationret i Danmark. Ikke bare i ord, men i dagligdagen, således at lovlydige virksomheder kan leve en hverdag uden frygt for en selvbestaltet 3F-fagforeningsformand kommer væltende med 1. blokadevarsel mod virksomheder, der følger landet love og regler og aflønner i niveau med Færdselsstyrelsens krav herom for at være indehaver af en godskørselstilladelse.

Hvor er Dansk Arbejdsgiverforening i den her sag? Det giver anledning til stor undring, at DA bare ser passivt til.
Der må ligge andet bag, for det kan vel ikke være fordi, de med modsat fortegn er lige så gennemsyret af de samme ønsker om, at alle skal være organiseret og netop skal være i deres forening/underafdelinger.

Og hvor er DTL-A, der organiserer hovedparten af de små og mellemstore vognmandsvirksomheder?
Er det de store lønsumskroner/kontigenter, der frister, og er det derfor, man helt og betingelsesløst kaster sig i 3F's arme?
Eller er de virkelig så naive og tror på, at LO/3F kommer og redder deres forretning, hvis det kommer til at knibe med at betale den løn, de skal.

Og hvor er DI/ATL, som jo organiserer de større og store virksomheder, der for manges vedkommende er storforbrugere af udenlandsk arbejdskraft til mange alternative aflønningsmodeller?

FDL har afsendt en håndfuld skriftlige spørgsmål til beskæftigelsesministeren og til folketingets beskæftigelsesudvalg og bedt om svar på, hvordan folketing og regering sikrer lovlydige virksomheder beskyttelse mod 3F bøllemetoder.
Det svar imødeser vi med stor forventning og spænding, og vi lover, det vil komme transportbranchen til kendskab, når svaret kommer, ligesom manglende svar også vil komme branchen til kendskab.  

I øvrigt sender jeg hermed også en stor tak og anerkendelse til ITD, der som den eneste forening/organisation udover FDL tør deltage i diskussionen og oprøret mod 3F's bøllemetoder. Velkommen til ITD til samarbejdet om at gøre den frie organisationsret i Danmark til virkelighed i dagligdagen.

Hvem tror 3F's forskellige afdelingsformænd egentlig, de er ? Tror 3F virkelig, at de skal bestemme, hvor mange godskørselstilladelser et transportfirma skal have? Forholdet mellem tilladelsesindehavere og Færdselsstyrelsen rager ikke dem overhovedet.

Så kære folketing , beskæftigelsesudvalg og beskæftigelsesminister, hvem tør sige 3F imod/lære dem at opføre sig som civiliserede mennesker/organisation. Vi er nok ret naive, dersom vi tror de store skældud kommer fra LO, det er jer, vi venter på. FDL er klar til at deltage.

Christian Jensen
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109