23948sdkhjf

XF 530 fra ESA til Tørring

Klar DAF-plan i Sydjylland.

Den hollandsk ejede DAF-forhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding leverer en ny DAF XF 530 til Morten Larsen & Søn Transport ApS i Tørring.

Når vognmanden nærmer sig nytår, er der efter planen kommet yderligere to nye DAF’er i vognparken, som så vil bestå af 10 ’tulipan-raketter’, én ’Södertälje-vibrator” og én ’italian stallion’. Alle DAF’erne er over en godt toårig periode leveret af ESA Trucks Danmark i Kolding, hvor salgskonsulent Thomas Poulsen står for leveringerne.

Kanon service

- Hos ESA får jeg bare en kanon god service. Det gælder både i salgsafdelingen og på værkstedet. Længere er den ikke, siger Morten Larsen.

Men den er faktisk lidt længere, for blandt Morten Larsens andre grunde til at vælge DAF er de hollandske lastbilers gode brændstoføkonomi.

- Den seneste i rækken er en XF 530 twin-steer trækker. Det er min erfaring, at den faktisk går endnu længere på literen end 480’erne, så derfor var valget ikke svært, tilføjer han.

Alsidig kørsel

Vognparken består udelukkende af 3-akslede trækkere, bortset fra en enkelt 2-akslet samt en forvogn. De er alle beskæftiget med bl.a. distributionskørsel i hele Danmark og udfører alt fra kurér-kørsel til transport af paller og full-loads, temperaturreguleret gods, træpiller, ammoniak og andet farligt gods, specialtransport på 2-, 3- og 4-akslede trailere samt som modulvogntog.

En af de kommende DAF’er bliver opbygget med hydraulik-anlæg, så Morten Larsen & Søn Transport også kan tilbyde kunderne dén service.

Den nyeste XF 530 er opbygget med en klassisk ESA-Line opbygning med skammel, heldækkende alu-dørkplade, komplette sideskørter, inkl. G-strenge, værktøjsskabe, ADR-udstyr mv. Indendørs er der omfattende DAF fabriks-udstyr med bl.a. fuld læderstue suppleret med ekstra skabe og LED-lys i himlen fra Fix Autopolstring i Padborg samt air-cooler monteret i taglemmen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203