23948sdkhjf

Direktør bortvist kort før konkurs

Hvejsel Møbeltransport A/S blev tirsdag 27. august erklæret konkurs ved Skifteretten i Randers. Begæringen kom fra selskabets egen ejer, Thortrans A/S.

Konkursen kom efter et hektisk forløb i de seneste måneder, efter at Thortrans først på sommeren valgte at bortvise Hvejsel Møbeltransports stifter og mangeårige direktør, Peter Hvejsel.

Det fremgår af en skrivelse, som ledelsen i Thortrans 25. juni udsendte til firmaets kunder. Lastbil Magasinet er i besiddelse af skrivelsen, hvoraf det bl.a. fremgår:

»Vi har desværre måttet konstatere, at vores mangeårige administrerende direktør Peter Hvejsel har ageret på en måde, som ikke er forenelig med firmaets bedste. Der er konstateret illoyalitet mod firmaet og økonomiske uregelmæssigheder. Derfor har firmaets ejere Thortrans Holding ApS repræsenteret ved Brdr. Lars og Henrik Kristensen besluttet, at Peter Hvejsel bortvises og fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. Firmaet fortsætter på helt sædvanlig vis sine aktiviteter, og vi vil fortsætte med at give førsteklasse service til vores kunder.«

Blot to måneder efter denne information gik Hvejsel Møbeltransport konkurs. Ifølge konkursboets bestyrer fortsætter selskabet dog foreløbig driften – for at bevare muligheden for at afhænde det til en anden køber i den nærmeste fremtid.

Ifølge Lastbil Magasinets oplysninger har Thortrans’ ledelse også indgivet politianmeldelse mod Peter Hvejsel, med baggrund i de ”økonomiske uregelmæssigheder” i Hvejsel Møbeltransport.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095