23948sdkhjf

Flot S-Model til SL-Transport i Hals

Chauffør Allan Melgaard suser op og ned ad gaden i den nye Scania S 500, som hans vognmand, SL-Transport v. Stig Larsen i Hals ved indsejlingen til Limfjorden, for nylig fik leveret.

Den nye S 500 A6x2 kører med oksekød for Danish Crown over hele Danmark og Nordtyskland og er nyeste skud i en vognpark på 13 trækkende enheder. De øvrige er en R 500 også af nyeste Scania-generation, en Volvo FH samt 10 Iveco’er.

Chaufføren roser den nye S 500 for at køre helt fantastisk. Komfort, gearskift, trækkraft, brændstoføkonomi, LED-forlygter mm. er i topklasse, men der er også enkelte kritikpunkter:

»S-modellen er jo beregnet til langtur, men det er køleskabet ikke. Jeg savner det store køleskab i Iveco’en, men måske er meningen med det lille køleskab, at jeg skal smide nogle af mine 140 kg,« siger Allan med et skævt smil.

Vognmanden har givet chaufføren stort set frie tøjler til at specificere den nye Scania, så Allan satte kryds ved ”rigtig” 6x2-bogie, S-førerhus med fuld læderstue, ægte springmadras, LED-lygter for og bag, alt i sikkerhedssystemer, kraftig retarder, 1000 liter brændstoftanke, fabrikslakering og -opbygning med sideskørter osv.

Det er lastbilsælger Christian Pedersen, der har leveret bilen, og Stiholt i Aalborg, der har klargjort til levering med div. alu-dørkplade, G-strenge, LED-arbejdslys, fladskærm, 12/220V inverter, lysskilt, blitzbjælke mm.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.241