23948sdkhjf

To nye Volvo til jubilarer

Vognmand Niels Hansen A/S fra Løsning har netop fået leveret to nye Volvo af Autohuset Vestergaard, Horsens ved salgschef Søren Lyhr Sørensen.

Det er tale om en Volvo FM460 6x2 med hydraulisk drejbar bogie. Den er leveret med Globetrotter-førerhus, medieanlæg med integreret navigation og touchskærm, I-Shift-automatgear, VEB+ motorbremse, fuld luftaffjedring, udsynspakke+ med bl.a. bi-xenon, ACC afstandsradar, bakkamera, køleskab under køjen og meget mere. Bilen er opbygget hos Hedensted Ladfabrik A/S med foldedørskasse.

Og så er der også leveret en Volvo FH16 650 6x2 bogietrækker med tvillingmonteret 20 tons norges-bogie. Den er desuden med Globetrotter-førerhus med New York-udstyrspakke, lædersæder, læderrat, medieanlæg med integreret navigation og touchskærm, I-Shift-automatgear med I-SEE, VEB+ motorbremse, fuld luftaffjedring, udsynspakke+ med bla. bi-xenon, ACC afstandsradar, Alcoa Durabright alufælge og læssekamera.

Bilen er opbygget med hydraulikanlæg ved Autohuset Vestergaard i Horsens, lakeret ved Carsten Noer i Vamdrup, nappa er monteret af FIX Autopolstring, og skriften er lavet af City Skilte. Bilen er leveret i forbindelse med Niels Hansens 50-års jubilæum, Lars Hansens 20-års jubilæum og Brian Kjærsgaards 20-års jubilæum, som blev afholdt lørdag 3. august ved Hedensted Golfklub.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235