23948sdkhjf

- Ønskes flere stangstive underbetalte østeuropæiske chauffører så bare fortsæt

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Mage til arrogance fra en minister skal man vist lede længe efter. Hvad er det, ministeren forventer af de danske vognmænd. Det lyder nærmest som om, vi skal til at medbringe vores egen private p-plads, som vi lige kan puste op, hvor behovet opstår.

Jeg kan jo godt se, at regeringen er nødt til at skrotte de 188 millioner, der skulle bruges på p-pladser. Dem får de jo brug for til alle deres lempelser for udlændinge.

Det er en skændsel, at Benny Engelbrecht skulle være den bedst egnede til posten som transportminister. Benny Engelbrecht viser med sine udtalelser tydeligt, at han ikke har den mindste ide om, hvordan det danske transporterhverv hænger sammen. Men selvfølgelig er det ikke et krav, at man ved noget om det område, man er minister for. Det vigtigste er jo, at så mange som muligt i partiet når at få ministerpension, inden de ryger ud igen.

Når samfundet trækker regler ned over et helt erhverv, som ovenikøbet er essentielt for hele Danmarks velfærd, så må det være samfundets forbandede pligt at tilvejebringe mulighed for at reglerne kan overholdes.

Jeg bruger ikke selv rastepladserne til hviletid, da jeg ikke overnatter i bilen, men jeg ser dagligt, hvordan der kæmpes om de få pladser, der er.

Hvis vi som samfund ønsker flere stangstive underbetalte østeuropæiske chauffører, som ovenikøbet i mange tilfælde ikke engang kan manøvrere med de store køretøjer, så skal I fortsætte denne linje. Hvor længe tror I selv på, at de danske chauffører vil blive i branchen med risiko for at få sindssyge bøder, bare fordi de passer deres arbejde? Læg lige det sammen med, at de danske chauffører har en meget høj gennemsnitsalder. Man behøver ikke være spåkone for at se, hvilke problemer samfundet er på vej imod.

Jeg har aldrig været fortaler for blokader, og det er jeg stadig ikke, men jeg kunne godt deltage i 14 dages kollektiv ferie. Nok må snart være nok. Samfundet kan ikke fungere, hvis vi bliver hjemme.

Frank Petersen
Torvegade 101
7160 Tørring

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095